Hva er det jeg ser her?

Dette er en test av ny plattform for Strindheim Skolemusikkorps sine hjemmesider. De gamle sidene finnes ennå på http://www.strindheim.net. Vi jobber fremdeles med design og layout. Det gjenstår litt småplukk, først og fremst skal den svarte streken være rød, ikke svart. Det aller meste av menystruktur er videreført.

Hva skjer med de gamle nettsidene? Når vi er fornøyd vil webadressen http://www.strindheim.net vil peke på de nye sidene.

Hvorfor skifter vi nettsider? Det er lagt ned en stor dugnadsinnsats for å få våre nettsider opp og stå. At vi nå går over på en plattform basert på wordpress er ikke en nedvurdering av denne innsatsen – tvert i mot.

Vi skifter ikke skifter innhold – vi skifter plattform!

Utviklingen går lynfort. Nye krav blir viktige, og nye løsninger dukker opp. Den viktigste innvendingen mot den gamle plattformen er at det ville vært svært arbeidskrevende å fått til noen mobilvennlig versjon. Hvor mange av SSMs medlemmer er det som ikke er på nett med mobilen? I tillegg får vi langt mer intuitive verktøy for publisering, vedlikehold og administrasjon. Og det blir billigere!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s